Over Mij

Muziek is mijn leven, dat is het altijd geweest en dat zal het altijd blijven. Mijn leergierigheid en nieuwsgierigheid zorgen er voor dat ik altijd scherp zal blijven in het muziek maken. Muziek vertelt meer dan woorden en beelden. Het is een diepere laag in communicatie die iedereen beheerst.

 

Biografie

 

Ik werd in 1990 geboren in het Drentse Zuidwolde. Toen ik 4 jaar oud was werd mijn liefde en gevoel voor muziek duidelijk en een jaar later begon ik te zingen bij Koorschool Viva La Musica, destijds onder leiding van Wilma ten Wolde. Hier werd ik tot mijn 18e getraind in de klassieke zangkunst. In die tijd was ik zo serieus met muziek bezig dat ik besloot een opleiding te gaan volgen in de muziek. Ik begon aan een opleiding in de lichte muziek en ontdekte hier de soulkant van de muziek. In 2011 studeerde ik af en deed ik succesvol toelating voor het ArtEZ Conservatorium in Zwolle.

Vanaf toen begon het balletje te rollen. Ik krijg les van geweldige docenten zoals Zosja El Rhazi, Adrienne West en Ronald Douglas. Ook volgde ik workshops en masterclasses van onder andere Gino Vannelli, Nancy Marano, Rebecca Paris, Sachal Vasandani, Josee Koning en Jenny Lane.
Om meer over het technische aspect van het zingen te leren heb ik 2 EVT-cursussen gevolgd bij Anne-Marie Speed. Hier maak ik zelf veel gebruik van tijdens het zingen maar dit komt ook terug in de zanglessen die ik geef.