Blog

Mijn laatste berichten, nieuwtjes en verhaaltjes.

Vocal Fusion

De laatste tijd ben ik erg druk bezig geweest met Zoë Hemmes om het project Vocal Fusion van de grond te krijgen. Vocal Fusion is een project dat zich richt op het fuseren van verschillende stijlen. Tijdens onze studie (Ik jazz&pop, Zoë klassiek) kwamen we erachter dat veel basisscholieren hun mening al klaar hadden (over […] Lees verder»

Nieuwe projecten

En toen was je ineens afgestudeerd.. en het zwarte gat vormde zich.. NEE! Want ik heb namelijk leuke projecten in de maak!   Vocal Fusion Samen met klassiek zangeres Zoë Hemmes heb ik een educatief programma ontwikkeld waarin wij op een speelse en creatieve manier workshops en voorstellingen aanbieden aan (nu nog) basisscholen. Wij willen […] Lees verder»

Geslaagd!

Ik ben geslaagd voor mijn eindexamen en wel met een prachtige 9! Binnenkort filmpjes en audiobestanden maar nu alvast even een paar foto’s, allen gemaakt door Jelmer van der Sluis.   Liefs   Lees verder»

Photoshoot

Lieve allen, Vrijdag 22 mei heb ik een photoshoot gehad bij Sandra Busch van IDfotografie! Aanleiding was promotiemateriaal voor mijn examen, maar ook om mooie foto’s voor deze website te hebben. Binnenkort dus meer, maar hier alvast een voorproefje!   Lees verder»

Ik ben genomineerd voor de ArtEZ Vriendenpublieksprijs!

Hoi allen! Ik kan met grote trots en blijdschap vermelden dat ik genomineerd ben voor de ArtEZ Vriendenpublieksprijs! Wat houdt dit nou eigenlijk in? “Stichting Vrienden van het ArtEZ Conservatorium Zwolle stelt jaarlijks 3 prijzen beschikbaar voor de meest talentvolle eindexamenkandidaten. Selectiecriteria zijn: studieverloop, betekenis voor het conservatorium en/of het muziekleven in Zwolle, originaliteit en […] Lees verder»

6 juli eindexamen!

Lieve mensen, Het is eindelijk zover!  Na 4 jaar studeren en het hebben van een geweldige tijd op het ArtEZ Conservatorium in Zwolle ga ik AFSTUDEREN! Jawel! Maandag 6 juli om 21.00 gaat het plaatsvinden in Odeon te Zwolle. Binnenkort vindt er een photoshoot plaats en gaan er allerlei andere spannende dingen gebeuren. Dan gaat […] Lees verder»

Update

Momenteel ben ik druk bezig met het ontwikkelen van een mooie show; namelijk mijn eindexamen! Alles begint vorm te krijgen en er komen steeds meer te gekke muzikanten bij. Hou je agenda vrij in de laatste week van juni/eerste week van juli want ergens in die periode gaat dit mooie spektakel plaatsvinden. Later meer! Keep […] Lees verder»

Welkom!

Welkom op mijn nieuwe website! Dit is de plek om de laatste nieuwtjes te lezen. Mijn nieuwe website is mede mogelijk gemaakt door Wilbert Schepenaar, neem een kijkje op zijn website! Lees verder»